VI HJÆLPER DIG MED AT SÆLGE DEN NÆSTE BOLIG

For os handler det om at sælge fremvisninger ikke boliger, vi skal tiltrække interesseredes opmærksomhed så du kan få lov at vise boligen frem for potentielle købere.

Det er de små ting der gør den store forskel, vores detaljefoto fremhæver detaljer, store som små, med livsstilsfoto fanger vi stemningen i ejendommen, og vi ved det er det der skal til for at tiltrække de nysgerrige kunder. Det er disse billeder der skal være med til at give dig fremvisningen.

Så du kan sælge ejendommen!

UDOVER VORES GRUNDPRODUKTER DER HENVENDER SIG TIL EJENDOMSMÆGLERE, KAN VI OGSÅ TILBYDE FØLGENDE

REKLAME- OG BOLIGFOTOGRAFERING SIDEN 1986

STORFORMAT PRINT

Vi har en af markedets førende printere til fotoprint, på papir eller lærred. Vi kan tilbyde print af dine billeder i helt op til 160 x 240 cm

GRAFISK DESIGN

CR3DK tilbyder grafisk design i mange afskygninger. Herunder blandt andet; hjemmesider, reklame foldere, visitkort, flyers, magasiner og meget mere.

PRINT OG PREPRESS SIDEN 1990

Mountains

HVAD SIGER KUNDERNE

MichaelJ

Jeg har samarbejdet med CR3DK siden 2008 og jeg har gennem årene anbefalet CR3DK til flere af mine kolleger.

Lejlighedsvise problemsager og uenigheder kan ikke undgås når man samarbejder om så mange sager i så mange år, men hos CR3|DK oplever jeg en positiv og praktisk tilgang til udfordringer og lyst og vilje til at finde konstruktive løsninger.

Michael H. Jørgensen

Indehaver Home Holbæk, Bramsnæs, Asnæs & Vig-Lyngen

Det er en sand fornøjelse at samarbejde med CR3DK.

Man får altid den bedste service og flexibilitet uanset om det er booking, grafikere, eller fotografer man er i dialog med.

CR3DK leverer den højeste kvalitet af billeder, og vores boligsælgere føler sig altid rigtigt godt behandlet, en tilfredshed der naturligvis smitter af på deres helheds oplevelse hos os som mægler. 

Hos CR3DK går medarbejderne altid den ekstra meter for kunderne.

Ariyan Sarmoli
Indehaver Realmæglerne Kokkedal-Nivå

1390_edited.jpg
Michael%2520Holst_edited_edited.jpg

Jeg har samarbejdet med teamet bag CR3DK siden 1996 og samarbejdet har altid virket upåklageligt.

Der er en stort grad af flexibilitet – og uanset vejret, leveres der altid billeder med blå himmel og billeder hvor der er gået i detaljen.

Medarbejderne leverer altid varen ikke kun i billeder – men kan også klappe hunden eller katten eller flytte vasketøjs stativet.

Michael Kronborg Holst

Indehaver Estate Østerbro, Hellerup & Frederiksberg