OM CR3

CR3 er en grafiskvirksomhed der har sine grundsten i video firmaet A. C. Video der blev stiftet i 1986 af Arne & Christine (heraf AC) der startede med at lave videofilm af boliger for ejendomsmæglere i Storkøbenhavn. A.C. Video leverede på daværende tidspunkt tv skærme til ejendomsmæglernes vindues udstillinger, med de såkaldte "samle-bånd" på VHS som viste en kort film af alle de boliger mægleren havde til salg. Interesserede kunder kunne så komme ind i butikken og se den enkelte bolig video med speak om boligen i ro og mag i mæglers sofa.

 

Efter et par år blev der tilført produkter som fotografier og plantegninger af boliger, de to produkter der i dag danner grundstenen for et hvert boligsalg.

Med tiden forsvandt video produktionen fra porteføljen og de primære produkt blev billeder og plantegninger, A. C. Video blev i 1990 til AC Produktion og i takt med udviklingen af annoncering af boliger i aviser, fik AC Produktion egen billede produktion med både farvebillede laboratorie, og reproduktion til avis tryk m.m. Bestilte man en fotograf hos A.C. Produktion kunne man allerede have billeder hos avisen inden for 48 timer, ganske som i dag på trods af at alt den gang blev produceret i fysisk forstand og ikke digitalt.

I dag er indehaveren  Davith A.W. Hegaard, søn af "AC" Davith overtog den daglige drift i 2000 og har siden digitaliseret hele produktionen, alt leveres til kunderne digitalt, med undtagelse af storformat fotoprint som i dag også er en del af produkt porteføljen.

De seneste år er boligfilm igen kommet på møde og det nye sort er i virkeligheden "tilbage til rødderne" for CR3, idag er der dog tale om videoer produceret digitalt og leveret online, til brug på hjemmeside, SOME og andre digitale kanaler.